Начало | За нас | Мисия | Кариери | Партньори | Обекти | Контакти | Регистрация / Вход
Видеонаблюдение Пожароизвестяване Структурно окабеляване Силови инсталации Алармени системи Контрол на достъп
   
 

Решения за контрол на достъпа и работното време

  • Разнообразието от продукти за контрол на достъпа и работното време ни позволява да Ви предложим точното решение съобразено с Вашите нужди и бюджет.

 
 
Продуктов каталог

Част от категориите в продуктовия каталог са временно недостъпни поради обновяване. Извиняваме се за причиненото неудобство.

За информация относно продуктите,
моля свържете се с нас.

banner
Контрол на достъп

Всяко решение за контрол на достъпа е индивидуално според Вашите изискванията. Обърнете се към нас за да Ви изготвим проект. Ако разполагате с готов проект ще ви предложим реинженеринг ако е необходим и коректно офериране според нуждите и бюджета Ви. Предлаганите от нас продукти са на доказали се производители и позволяват голяма свобода при изграждането на системи за контрол на достъпа и работно време. Освен стандартните приложения на системите като едностранен и двустранен контрол на достъп, управление на бариери, паркинг системи и други, можем да Ви предложим интегрирани решения за контрол на достъпа със СОТ и видео мониторинг, присъединяване към BMS системи за цялостно управление на сградата и други разнообразни решения. Техниката която предлагаме е с гаранционна поддръжка и извън гаранционен сервиз. Можете да разчитате на нас за абонаментна поддръжка и обслужване  на инсталираната техника. Не се колебайте да ни потърсите - ние знаем как да Ви помогнем с правилното решение според Вашите нужди.

Sony SmartTags обещават да променят смисъла на NFC
Контрол на достъп

Технологията Near Field Communication (NFC) позволява на смартфоните да извършват мобилни плащания и да комуникират с всякакъв тип системи за плащания в обществените заведения. Новият аксесоар на Sony...

Прочетете целият текст »
Разработва се Български интерфейс за Safesmart
Контрол на достъп

До средата на 2011 година се очаква окончателното завършване на превода на Български език на безплатния софтуер за управление на Anson - Safesmart. Това ще улесни допълнително използването на софтуера...

Прочетете целият текст »